KONTAKT

Městská část Praha-Dolní Chabry
Hrušovanské nám. 253/5
184 00 Praha 8
tel: +420 283 851 272
fax: +420 283 851 277
dchabry@dchabry.cz
datová schránka: ztib27j
IČ: 00231274 DIČ: CZ00231274

AKTUALITY

arr3Dopravní opatření v termínu 15.1. – 28.1.2018Odbor dopravních agend - Akce, které probíhají v termínu od 15.1. – 28.1.2018. pdf... ... arr3Výsledky hlasování za územní celek Praha-Dolní Chabry, Volba prezidenta republiky konaná ve dnech 12.01. – 13.01.2018arr3Volba prezidenta České republiky 2018, volební aplikacearr3Stavební akce s dopadem na dopravní provoz pro období 8.1.2018 – 21.1.2018Stavební akce s dopadem na dopravní provoz pro období 8.1.2018 – 21.1.2018 pdf ...... arr3Dopravní opatření v termínu 2.1. – 14.1.2018Odbor dopravních agend - Akce, které probíhají v termínu od 2.1. – 14.1.2018. pdf...... arr3Informační zpravodaj PID č. 01/2018 ... arr3Adventní provoz Kulturního centra, galerie a knihovny23.12. Otevřeno 24. - 26.12. Zavřeno 27. - 29.12. Otevřeno 30.12. - 1.1. ... arr3Svoz směsného a tříděného odpadu během vánočních a novoročních svátkůarr3Cesta k Ďáblickému hájiPrakticky jediná přístupová cesta do Ďáblického háje vede pro obyvatele Dolních Chaber pokračováním... arr3UPOZORNĚNÍ – SVOZ KOMUNÁLNÍHO ODPADUUPOZORNĚNÍ – SVOZ KOMUNÁLNÍHO ODPADU V pondělí 1.1.2018 nebude proveden svoz komunálního... arr3Opravy chodníkůDíky příznivému počasí pokračují práce na opravách místních komunikací a chodníků. Ve spolupráci s... arr3Víte kam odložit oleje ze smažených řízků a kaprů?Víte kam odložit oleje ze smažených řízků a kaprů? Ilustrační foto Málo kdo si dovede... arr3Změny v dětské ordinaci v Dolních ChabrechZměny v dětské ordinaci v Dolních Chabrech Spořická 300/58 233 544 420 praktický lékařpro... arr3Volba prezidenta republiky 12. a 13. ledna 2018 Volba prezidenta republiky Rozhodnutím Předsedy Senátu Parlamentu České republiky ze 23.... arr3Opravy místních komunikacíV minulých dnech pokračovaly práce na opravách komunikací ve správě Městské části Praha – Dolní... arr3Likvidace černých skládekLikvidace černých skládek   Dnešního dne proběhla likvidace dvou černých skládek na severním... arr3MOBILNÍ OBCHODNÍ KANCELÁŘMOBILNÍ  OBCHODNÍ  KANCELÁŘ Pražské plynárenské, a.s.   Termíny přistavení: -        dne... arr3Tříděný odpadSběrné nádoby na kovové obaly Na vybraných stanovištích se zkušebně objevily nové sběrné nádoby... arr3Hřbitov po nedělní vichřiciNásledky nedělního řádění větru se nevyhnuly ani chaberskému hřbitovu. Spousta spadaných větví a v... arr3Sportovní hřiště při ZŠSportovní hřiště při ZŠ Rekonstrukce sportovního hřiště při ZŠ Spořická úspěšně... arr3Výsledky voleb do Poslanecké sněmovny 2017 Obec: Praha-Dolní Chabry        ... arr3Černé skládkyMěstská část podala v souvislosti s dvěma černými skládkami v oblasti cesty do Veltěže  trestní... arr3Noční linka 913 poprvé v Dolních ChabrechNoční linka 913 poprvé v Dolních Chabrech   Od 8. října bude zahájen provoz pravidelné noční linky... arr3Poptávka na dodavatele prací – opravy místních komunikacíPoptávka na dodavatele prací – opravy místních komunikací   MČ Praha – Dolní Chabry hledá... arr3Metro "S" aneb nový železniční tunel pod PrahouJménem organizace ROPID si Vás dovoluji informovat o akci Metro S aneb nový železniční tunel pod... arr3Kolaudace náměstí BeranovKolaudace veřejných prostor komerčního centra Beranov Dne 22.8.2017  se uskutečnila kolaudace... arr3Podání námitek MČ k Územnímu řízení na stavbu „ Nové Chabry F a G “Městská část Praha – Dolní Chabry podala na základě návrhu Stavební komise Rady MČ... arr3Paralelní dráha na letišti Václava Havla - Podnět k zahájení přezkumného řízení ... arr3Čistou stopou Prahou aneb nejen auty přepraven jest člověk Čistou stopou Prahou aneb nejen auty přepraven jest člověk Na kole, pěšky, eko vozidly nebo třeba... arr3Na kole Prahou - nová cyklonavigace, která pomůže jezdit bez obav Aplikace Na kole Prahou chce v kombinaci informačních, motivačních a komunitních funkcí pomoci... arr3ARCHIV AKTUALITarchiv aktualit naleznete zde......

»

 

Informace dle § 18 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů

Úřad městské části Praha – Dolní Chabry provádí následující zpracování osobních údajů, které mu ukládá zvláštní zákon, nebo je takových osobních údajů třeba k uplatnění práv a povinností vyplývajících ze zvláštního zákona:

Přestupky

  • Účel zpracování: řízení o přestupcích
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektu údajů: účastníci přestupkového řízení
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha – Dolní chabry, MHMP, soudy, Policie ČR
  • Doba uchování: 5 let po uzavření spisu (dle spisového a skartačního řádu)

Personální a mzdová agenda

  • Účel zpracování: zajištení pracovně-právních vztahů a všech povinností s nimi spojených
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektu údajů: zaměstnanci, uchazeči o zaměstnání, členové zastupitelstva, ředitelé příspěvkových organizací zřízených městskou částí, členové volebních komisí
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha - Dolní Chabry , PSSZ, zdravotní pojištovny, MF ČR, FÚ,MHPM, banky, inspektorát práce, úřad práce, závodní lékař
  • Doba uchování: 5 nebo 10 let po uzavření spisu (dle spisového a skartačního řádu)

Správní řízení vedená podle zákona č. 86/2002 Sb., o ochrane ovzduší, v platném znění

  • Účel zpracování: vedení správních rízení podle zákona č. 86/2002 Sb., o ochraně ovzduší v platném znení, s provozovateli malých zdrojů znečišťování ovzduší
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektu údajů: provozovatelé malých zdrojů znečišťování ovzduší(fyzické osoby), na území MČ Praha –Dolní Chabry
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha - Dolní Chabry
  • Doba uchování: do ukončení provozování zdroje znečišťování ovzduší a následně 5 nebo 10 let po uzavření spisu (dle spisového a skartačního řádu)

Vydávání loveckých a rybářských lístků

  • Účel zpracování: vydávání loveckých a rybářských lístků
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektu údajů: žadatelé o vydání loveckého a rybářského lístku
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha – Dolní Chabry
  • Doba uchování: 5 nebo 10 let po uzavření spisu (dle spisového a skartačního řádu)

Hlášení pobytu obyvatel

  • Účel zpracování: hlášení pobytu obyvatel
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektu údajů: osoby ohlašující pobyt na území MČ Praha - Dolní Chabry
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha – Dolní Chabry, Ministerstvo vnitra ČR, Policie ČR
  • Doba uchování: 50 let

Poskytování informací dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím

  • Účel zpracování: poskytování informací občanům na základe zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektu údajů: žadatelé o informaci
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha – Dolní Chabry
  • Doba uchování: 15 let

Volební seznamy

  • Účel zpracování: stálý seznam voličů
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektu údajů: občané MČ Praha –Dolní Chabry starší 18 let
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha - Dolní Chabry
  • Doba uchování: stále - seznam je průbežně aktualizován

Volební komise

  • Účel zpracování: zajištění voleb
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektu údajů: členové volebních komisí
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha - Dolní Chabry
  • Doba uchování: 5 let

Vydávání voličských průkazů

  • Účel zpracování: zajištění voleb – vydávání voličských průkazů
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektu údajů: žadatelé o voličský průkaz
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha - Dolní Chabry
  • Doba uchování: 5 let

Přísedící soudu

  • Účel zpracování: volba přísedících soudu
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje, citlivé osobní údaje
  • Kategorie subjektu údajů: zájemci o výkon funkce přísedícího soudu
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha - Dolní Chabry , Obvodní soud pro Prahu 8
  • Doba uchování: po dobu aktivního výkonu funkce přísedícího

Obecně prospěšné práce

  • Účel zpracování: zajištení výkonu obecně prospěšných prací
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje, citlivé osobní údaje(zdravotní stav)
  • Kategorie subjektu údajů: odsouzený k výkonu obecně prospěšných prací
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha - Dolní Chabry , soudy
  • Doba uchování: 5 let

Evidence daní a poplatků:

  • Účel zpracování: evidence daní a poplatků
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektu údajů: plátci daní a poplatků
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha - Dolní Chabry
  • Doba uchování: 20 let

Ověřování podpisů a listin

  • Účel zpracování: agenda ověřování podpisů a listin
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektu údajů: žadatelé o ověření podpisu, nebo listiny
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha - Dolní Chabry
  • Doba uchování: 10 let

Vedení registru dle zákona č. 159/2006 Sb., zákon o střetu zájmů

  • Účel zpracování: vedení Registru oznámení o činnostech, oznámení o majetku a oznámení o příjmech, darech a závazcích (dále jen "registr") dle zákona č. 159/2006 Sb. ,umožnění veřejné kontroly činnosti veřejných funkcionářů.
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje.
  • Kategorie subjektu údajů: dlouhodobě uvolnění členové zastupitelstva MČ Praha - Dolní Chabry, vedoucí zaměstnanci MČ Praha - Dolní Chabry
  • Kategorie příjemců údajů: každý, kdo v souladu se zákonem č. 159/2006 Sb., písemně požádá o nahlédnutí do registru, centrální registr.
  • Doba uchování: po dobu 5 let ode dne skončení výkonu funkce veřejného funkcionáře.

Výběrová řízení na obsazení volných pracovních míst

  • Účel zpracování: zajištování agendy výběrových řízení v souladu s ust. zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů.
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje, výpis z Rejstříku trestů, doklad o dosaženém vzdělání, lustračním osvědčení (u vedoucích funkcí).
  • Kategorie subjektu údajů: účastníci výběrových řízení.
  • Kategorie příjemců: ÚMČ Praha - Dolní Chabry , (členové výběrových komisí).
  • Doba uchování: po dobu trvání výběrového řízení.

Stížnosti a petice

  • Účel zpracování: za účelem vyřizování petic a stížností , podaných orgánum městské části Praha - Dolní Chabry a dle zákona č. 85/1990 Sb., o právu petičním, v platném znění.
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje podavatele stížnosti, případně jiné osobní údaje, pokud je podavatelé uvedou, adresní a identifikační údaje podavatele petice; jména, příjmení, kontaktní adresy členů petičního výboru; jména, příjmení, bydliště osob, uvedených pod peticí nebo na podpisovém archu, případně jiné osobní údaje, pokud je petenti uvedou.
  • Kategorie subjektu údajů: fyzické osoby.
  • Kategorie příjemců: ÚMČ Praha - Dolní Chabry , členové rady MČ Praha - Dolní Chabry případně další orgány dle obsahu stížnosti, nebo petice.
  • Doba uchování: dle „Spisového a skartačního řádu“ - 5 let .

Za stránku odpovídá: Miroslav Malina, starosta MČ Praha–Dolní Chabry
Poslední aktualizace: 17.1.2012

ZWQ5N