KONTAKT

Městská část Praha-Dolní Chabry
Hrušovanské nám. 253/5
184 00 Praha 8
tel: +420 283 851 272
fax: +420 283 851 277
dchabry@dchabry.cz
datová schránka: ztib27j
IČ: 00231274 DIČ: CZ00231274

AKTUALITY

arr3Výběrové Řízení - HLAVNÍ ÚČETNÍpdf.. ... arr3Informační zpravodaj PID č. 08/2017pdf.. ... arr3Starostové pro okruhDalší pracovní setkání sdružení městských částí hl. města Prahy Starostové pro okruh se uskutečnilo... arr377 párů rukou v akcianeb info o průběhu akce „Ukliďme Česko“ u nás doma Přestože páteční počasí nevěstilo nic dobrého a... arr3Jednání Rady MHMP - změny Územního plánu Dnešní zasedání Rady MHMP mělo na programu také schválení návrhů změn Územního plánu hl. m.... arr3Aktuální stav - panelkaDobrý den, ještě včera byly po Vašem úklidu Dolní Chabry krásné. Podívejte se na fotografii, co... arr3Autobusový den PID v Letňanech tuto sobotuDobrý den, tuto sobotu se v terminálu MHD v Letňanech koná Autobusový den PID u příležitosti 25.... arr3Akce - Ukliďme ChabryProsíme dobrovolníky, aby se v zájmu bezproblémové organizace akceregistrovali způsobem uvedeným na... arr3Informační zpravodaj PID č. 07/2017pdf.. ... arr3DotaceZastupitelstvo hl. města Prahy schválilo ve čtvrtek 30. března 2017 rozdělení investiční rezervy pro... arr3Rekonstrukce Ústecké uliceCelková rekonstrukce Ústecké ulice se odkládá. Jak vyplývá z dopisu náměstka primátorky Petra... arr3Upozornění pro občanyarr3Hromadné očkování psů a koček proti vztekliněproběhne dne 10. května 2017 od 19. hodin v areálu CHABERSKÉHO DVORA,  Hrušovanské nám. 253/5... arr3Další díl festivalu ochotnických divadelVčera shlédl zaplněný sál CHD další představení. Soubor KUK (Klub Uměleckých Katastrof) provedl hned... arr3Informační zpravodaj PID č. 06/2017pdf.. ... arr3Nedostupnost telefonních linek 16.3. a 17.3.2017Z důvodu přepojení telefonních O2 linek bude dne 16.3.2017 a 17.3.2017 omezena dostupnost... arr3Březnový divadelní festival Dolní ChabryJiž dnes 17.30 hodin se v rámci 5. festivalu ochotnických souborů představí Ilegumova divadelní... arr3Vlajka pro Tibet 2017Městská část Praha - Dolní Chabry se již tradičně připojila k akci "Vlajka pro Tibet".10. března... arr3Ukončení veterinárních opatřeníarr3Starostové pro okruh V úterý 28. února 2017 se na své pravidelné základně v Dolních Chabrech sešli zástupci sdružení... arr3Březnový festival Včera pokračoval letošní festival ochotnických divadelních souborů. Na naší scéně se představili... arr3Informační zpravodaj PID č. 5/2017pdf ... arr3Akce - Ukliďme Chabryarr3Oznámení o zrušení 15. zasedání Zastupitelstvaarr3Dne 23.2. v 9:55 hod se na dobu 140 s rozezní sirény Dne 23.2. v 9:55 hod se na dobu 140 s rozezní sirény k uctění památky tragicky zesnulého... arr3Soutěž pro mládež JunioErb 2017Vše o soutěži naleznete zde...... arr3Místní poplatek ze psů   Místní poplatek ze psů za rok 2017 je splatný do 31.3.2017 Majitelé psů s trvalým... arr3Bruslení na rybníku Pod ZámečkemPo delší době přála zima i bruslařům. Na rybníku Pod Zámečkem se tradičně bruslíuž mnoho let.... arr3Zimní údržba - poděkováníZimní údržba - poděkování Letošní zima je krásná, ale přináší také nemaléproblémy s údržbou... arr3VYHLÁŠENÍ **SMOGOVÉ SITUACE** z důvodu VYSOKÝCH KONCENTRACÍ ČÁSTIC PM10Vydáno: Čtvrtek 02.02.2017 v 03.30 SEČ (02.02.2017 v 02.30 UTC) Pro území: Aglomerace Praha   Pro... arr3Informační zpravodaj PID č. 03/2017pdf ... arr3Konkursní řízení na funkci ředitele/ředitelkyPříloha usnesení č. 482/17/RMČ Rady městské části Praha – Dolní Chabry ze dne 9. ledna... arr3Rekonstrukce Ústecké ulice25. ledna 2017 se uskutečnila další koordinační schůzka k připravované opravě Ústecké ulice v... arr3Oprava Ústecké ulice – připomínkyRada MČ projednala a zpracovala dne 23.1.2017 připomínky občanů k plánované opravě Ústecké ulice.... arr3Rušení TV signálu – operátoři na ZŠ Spořická Na základě stížností občanů, oslovil Úřad MČ zástupce operátorů, kteří mají svá technická zařízení... arr3Rekonstrukce Ústecké ulicePokračuje příprava dokumentace na rekonstrukci Ústecké ulice.Občané mohou své návrhy a připomínky... arr3Semafor na Spořické – pokračováníRada MČ na svém pondělním zasedání rozhodla o pokračování jednání o instalaci světelnéhořízení... arr3Harmonogram svozu nebezpečného odpadu pro rok 2017 MČ PRAHA-DOLNÍ CHABRY HARMONOGRAM SVOZU NEBEZPEČNÉHO ODPADU PRO ROK ... arr3K žádosti MČ o zřízení světelné křižovatky Spořická x Osecká.Zamítnutím žádosti se bude zabývat Rada MČ na svém nejbližším zasedání. PDF ... arr3Kontaktní čísla pro veřejnost v případě problémů se svozem AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. – vývoz komunálního odpadu a separací na území... arr3Změna jízdního řádu linky č. 202Od úterý 1. listopadu 2016 dochází ke změně Jízdního řádu autobusové linky č. 202.   INFORMACE... arr3Nové jízdní řády autobusů platné od 15.10.2016Nové jízdní řády autobusů platné od 15.10.2016 Zítřejším dnem vstupují v platnost nové jízdní řády... arr3Autobusy v novém - trvalý stav od 15.10.2016 Trvalé změny PID od 15. října 2016 Od soboty 15. října 2016 dochází, v návaznosti na změny... arr3Zřízení nové MŠ BeranovZastupitelstvo MČ přijalo dne 26.9.2016 usnesení o zřízení nové MŠ Beranov. Dále schválilo... arr3Účelová dotace MHMP ve výši 480.000,-KčNa základě požadavku Rady MČ byla Dolním Chabrům přidělena účelová dotace ve výši 480.000,- Kč,... arr3Zřízení nové MŠ BeranovZřízení nové MŠ Beranov   Rada MČ projednala na svém zasedání dne 12.9.2016 návrh na zřízení... arr3Rekonstrukce sportoviště u ZŠ SpořickáV souladu s dohodnutým postupem na rekonstrukci sportovního hřiště při ZŠ Spořická, předal vedoucí... arr310.000.000,- Kč – Nadační fond29.4.2016 byla v souladu se Smlouvou o spolupráci mezi MČ Praha – Dolní Chabry a Nadačním fondem... arr3ARCHIV AKTUALITarchiv aktualit naleznete zde......

»

 

Informace dle § 18 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů

Úřad městské části Praha – Dolní Chabry provádí následující zpracování osobních údajů, které mu ukládá zvláštní zákon, nebo je takových osobních údajů třeba k uplatnění práv a povinností vyplývajících ze zvláštního zákona:

Přestupky

  • Účel zpracování: řízení o přestupcích
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektu údajů: účastníci přestupkového řízení
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha – Dolní chabry, MHMP, soudy, Policie ČR
  • Doba uchování: 5 let po uzavření spisu (dle spisového a skartačního řádu)

Personální a mzdová agenda

  • Účel zpracování: zajištení pracovně-právních vztahů a všech povinností s nimi spojených
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektu údajů: zaměstnanci, uchazeči o zaměstnání, členové zastupitelstva, ředitelé příspěvkových organizací zřízených městskou částí, členové volebních komisí
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha - Dolní Chabry , PSSZ, zdravotní pojištovny, MF ČR, FÚ,MHPM, banky, inspektorát práce, úřad práce, závodní lékař
  • Doba uchování: 5 nebo 10 let po uzavření spisu (dle spisového a skartačního řádu)

Správní řízení vedená podle zákona č. 86/2002 Sb., o ochrane ovzduší, v platném znění

  • Účel zpracování: vedení správních rízení podle zákona č. 86/2002 Sb., o ochraně ovzduší v platném znení, s provozovateli malých zdrojů znečišťování ovzduší
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektu údajů: provozovatelé malých zdrojů znečišťování ovzduší(fyzické osoby), na území MČ Praha –Dolní Chabry
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha - Dolní Chabry
  • Doba uchování: do ukončení provozování zdroje znečišťování ovzduší a následně 5 nebo 10 let po uzavření spisu (dle spisového a skartačního řádu)

Vydávání loveckých a rybářských lístků

  • Účel zpracování: vydávání loveckých a rybářských lístků
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektu údajů: žadatelé o vydání loveckého a rybářského lístku
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha – Dolní Chabry
  • Doba uchování: 5 nebo 10 let po uzavření spisu (dle spisového a skartačního řádu)

Hlášení pobytu obyvatel

  • Účel zpracování: hlášení pobytu obyvatel
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektu údajů: osoby ohlašující pobyt na území MČ Praha - Dolní Chabry
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha – Dolní Chabry, Ministerstvo vnitra ČR, Policie ČR
  • Doba uchování: 50 let

Poskytování informací dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím

  • Účel zpracování: poskytování informací občanům na základe zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektu údajů: žadatelé o informaci
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha – Dolní Chabry
  • Doba uchování: 15 let

Volební seznamy

  • Účel zpracování: stálý seznam voličů
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektu údajů: občané MČ Praha –Dolní Chabry starší 18 let
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha - Dolní Chabry
  • Doba uchování: stále - seznam je průbežně aktualizován

Volební komise

  • Účel zpracování: zajištění voleb
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektu údajů: členové volebních komisí
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha - Dolní Chabry
  • Doba uchování: 5 let

Vydávání voličských průkazů

  • Účel zpracování: zajištění voleb – vydávání voličských průkazů
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektu údajů: žadatelé o voličský průkaz
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha - Dolní Chabry
  • Doba uchování: 5 let

Přísedící soudu

  • Účel zpracování: volba přísedících soudu
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje, citlivé osobní údaje
  • Kategorie subjektu údajů: zájemci o výkon funkce přísedícího soudu
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha - Dolní Chabry , Obvodní soud pro Prahu 8
  • Doba uchování: po dobu aktivního výkonu funkce přísedícího

Obecně prospěšné práce

  • Účel zpracování: zajištení výkonu obecně prospěšných prací
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje, citlivé osobní údaje(zdravotní stav)
  • Kategorie subjektu údajů: odsouzený k výkonu obecně prospěšných prací
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha - Dolní Chabry , soudy
  • Doba uchování: 5 let

Evidence daní a poplatků:

  • Účel zpracování: evidence daní a poplatků
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektu údajů: plátci daní a poplatků
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha - Dolní Chabry
  • Doba uchování: 20 let

Ověřování podpisů a listin

  • Účel zpracování: agenda ověřování podpisů a listin
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektu údajů: žadatelé o ověření podpisu, nebo listiny
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha - Dolní Chabry
  • Doba uchování: 10 let

Vedení registru dle zákona č. 159/2006 Sb., zákon o střetu zájmů

  • Účel zpracování: vedení Registru oznámení o činnostech, oznámení o majetku a oznámení o příjmech, darech a závazcích (dále jen "registr") dle zákona č. 159/2006 Sb. ,umožnění veřejné kontroly činnosti veřejných funkcionářů.
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje.
  • Kategorie subjektu údajů: dlouhodobě uvolnění členové zastupitelstva MČ Praha - Dolní Chabry, vedoucí zaměstnanci MČ Praha - Dolní Chabry
  • Kategorie příjemců údajů: každý, kdo v souladu se zákonem č. 159/2006 Sb., písemně požádá o nahlédnutí do registru, centrální registr.
  • Doba uchování: po dobu 5 let ode dne skončení výkonu funkce veřejného funkcionáře.

Výběrová řízení na obsazení volných pracovních míst

  • Účel zpracování: zajištování agendy výběrových řízení v souladu s ust. zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů.
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje, výpis z Rejstříku trestů, doklad o dosaženém vzdělání, lustračním osvědčení (u vedoucích funkcí).
  • Kategorie subjektu údajů: účastníci výběrových řízení.
  • Kategorie příjemců: ÚMČ Praha - Dolní Chabry , (členové výběrových komisí).
  • Doba uchování: po dobu trvání výběrového řízení.

Stížnosti a petice

  • Účel zpracování: za účelem vyřizování petic a stížností , podaných orgánum městské části Praha - Dolní Chabry a dle zákona č. 85/1990 Sb., o právu petičním, v platném znění.
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje podavatele stížnosti, případně jiné osobní údaje, pokud je podavatelé uvedou, adresní a identifikační údaje podavatele petice; jména, příjmení, kontaktní adresy členů petičního výboru; jména, příjmení, bydliště osob, uvedených pod peticí nebo na podpisovém archu, případně jiné osobní údaje, pokud je petenti uvedou.
  • Kategorie subjektu údajů: fyzické osoby.
  • Kategorie příjemců: ÚMČ Praha - Dolní Chabry , členové rady MČ Praha - Dolní Chabry případně další orgány dle obsahu stížnosti, nebo petice.
  • Doba uchování: dle „Spisového a skartačního řádu“ - 5 let .

Za stránku odpovídá: Miroslav Malina, starosta MČ Praha–Dolní Chabry
Poslední aktualizace: 17.1.2012

 

ZThiZ