KONTAKT

Městská část Praha-Dolní Chabry
Hrušovanské nám. 253/5
184 00 Praha 8
tel: +420 283 851 272
fax: +420 283 851 277
dchabry@dchabry.cz
datová schránka: ztib27j
IČ: 00231274 DIČ: CZ00231274

AKTUALITY

arr3Přistavení velkoobjemových kontejnerů červen 2017Přistavení velkoobjemových kontejnerů červen 2017 Přistavení velkoobjemových kontejnerů bude... arr3Inzerát - Česká poštaarr3Informační zpravodaj PID č. 10/2017pdf.. ... arr3Hřiště pro plážový volejbalSoučasné počasí dává připomenout možnost využití dvou kurtů na plážový volejbal, které vybudoval... arr3Kruhový objezd SpořickáNa střed kruhového objezdu křížení Spořické s ulicí K Ďáblicům byly na pokyn stavebního úřadu... arr3Mateřská škola Beranov-Praha-Dolní ChabryMateřská škola Beranov-Praha-Dolní Chabry Nově otevřená mateřská škola přijme kvalifikované... arr3Starostové pro okruhDalší pracovní setkání sdružení městských částí hl. města Prahy Starostové pro okruh se uskutečnilo... arr3Jednání Rady MHMP - změny Územního plánu Dnešní zasedání Rady MHMP mělo na programu také schválení návrhů změn Územního plánu hl. m.... arr3Aktuální stav - panelkaDobrý den, ještě včera byly po Vašem úklidu Dolní Chabry krásné. Podívejte se na fotografii, co... arr3DotaceZastupitelstvo hl. města Prahy schválilo ve čtvrtek 30. března 2017 rozdělení investiční rezervy pro... arr3Rekonstrukce Ústecké uliceCelková rekonstrukce Ústecké ulice se odkládá. Jak vyplývá z dopisu náměstka primátorky Petra... arr3Starostové pro okruh V úterý 28. února 2017 se na své pravidelné základně v Dolních Chabrech sešli zástupci sdružení... arr3Harmonogram svozu nebezpečného odpadu pro rok 2017 MČ PRAHA-DOLNÍ CHABRY HARMONOGRAM SVOZU NEBEZPEČNÉHO ODPADU PRO ROK ... arr3Kontaktní čísla pro veřejnost v případě problémů se svozem AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. – vývoz komunálního odpadu a separací na území... arr3Účelová dotace MHMP ve výši 480.000,-KčNa základě požadavku Rady MČ byla Dolním Chabrům přidělena účelová dotace ve výši 480.000,- Kč,... arr3Rekonstrukce sportoviště u ZŠ SpořickáV souladu s dohodnutým postupem na rekonstrukci sportovního hřiště při ZŠ Spořická, předal vedoucí... arr310.000.000,- Kč – Nadační fond29.4.2016 byla v souladu se Smlouvou o spolupráci mezi MČ Praha – Dolní Chabry a Nadačním fondem... arr3ARCHIV AKTUALITarchiv aktualit naleznete zde......

»

 

Informace dle § 18 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů

Úřad městské části Praha – Dolní Chabry provádí následující zpracování osobních údajů, které mu ukládá zvláštní zákon, nebo je takových osobních údajů třeba k uplatnění práv a povinností vyplývajících ze zvláštního zákona:

Přestupky

  • Účel zpracování: řízení o přestupcích
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektu údajů: účastníci přestupkového řízení
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha – Dolní chabry, MHMP, soudy, Policie ČR
  • Doba uchování: 5 let po uzavření spisu (dle spisového a skartačního řádu)

Personální a mzdová agenda

  • Účel zpracování: zajištení pracovně-právních vztahů a všech povinností s nimi spojených
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektu údajů: zaměstnanci, uchazeči o zaměstnání, členové zastupitelstva, ředitelé příspěvkových organizací zřízených městskou částí, členové volebních komisí
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha - Dolní Chabry , PSSZ, zdravotní pojištovny, MF ČR, FÚ,MHPM, banky, inspektorát práce, úřad práce, závodní lékař
  • Doba uchování: 5 nebo 10 let po uzavření spisu (dle spisového a skartačního řádu)

Správní řízení vedená podle zákona č. 86/2002 Sb., o ochrane ovzduší, v platném znění

  • Účel zpracování: vedení správních rízení podle zákona č. 86/2002 Sb., o ochraně ovzduší v platném znení, s provozovateli malých zdrojů znečišťování ovzduší
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektu údajů: provozovatelé malých zdrojů znečišťování ovzduší(fyzické osoby), na území MČ Praha –Dolní Chabry
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha - Dolní Chabry
  • Doba uchování: do ukončení provozování zdroje znečišťování ovzduší a následně 5 nebo 10 let po uzavření spisu (dle spisového a skartačního řádu)

Vydávání loveckých a rybářských lístků

  • Účel zpracování: vydávání loveckých a rybářských lístků
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektu údajů: žadatelé o vydání loveckého a rybářského lístku
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha – Dolní Chabry
  • Doba uchování: 5 nebo 10 let po uzavření spisu (dle spisového a skartačního řádu)

Hlášení pobytu obyvatel

  • Účel zpracování: hlášení pobytu obyvatel
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektu údajů: osoby ohlašující pobyt na území MČ Praha - Dolní Chabry
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha – Dolní Chabry, Ministerstvo vnitra ČR, Policie ČR
  • Doba uchování: 50 let

Poskytování informací dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím

  • Účel zpracování: poskytování informací občanům na základe zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektu údajů: žadatelé o informaci
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha – Dolní Chabry
  • Doba uchování: 15 let

Volební seznamy

  • Účel zpracování: stálý seznam voličů
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektu údajů: občané MČ Praha –Dolní Chabry starší 18 let
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha - Dolní Chabry
  • Doba uchování: stále - seznam je průbežně aktualizován

Volební komise

  • Účel zpracování: zajištění voleb
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektu údajů: členové volebních komisí
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha - Dolní Chabry
  • Doba uchování: 5 let

Vydávání voličských průkazů

  • Účel zpracování: zajištění voleb – vydávání voličských průkazů
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektu údajů: žadatelé o voličský průkaz
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha - Dolní Chabry
  • Doba uchování: 5 let

Přísedící soudu

  • Účel zpracování: volba přísedících soudu
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje, citlivé osobní údaje
  • Kategorie subjektu údajů: zájemci o výkon funkce přísedícího soudu
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha - Dolní Chabry , Obvodní soud pro Prahu 8
  • Doba uchování: po dobu aktivního výkonu funkce přísedícího

Obecně prospěšné práce

  • Účel zpracování: zajištení výkonu obecně prospěšných prací
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje, citlivé osobní údaje(zdravotní stav)
  • Kategorie subjektu údajů: odsouzený k výkonu obecně prospěšných prací
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha - Dolní Chabry , soudy
  • Doba uchování: 5 let

Evidence daní a poplatků:

  • Účel zpracování: evidence daní a poplatků
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektu údajů: plátci daní a poplatků
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha - Dolní Chabry
  • Doba uchování: 20 let

Ověřování podpisů a listin

  • Účel zpracování: agenda ověřování podpisů a listin
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektu údajů: žadatelé o ověření podpisu, nebo listiny
  • Kategorie příjemců údajů: ÚMČ Praha - Dolní Chabry
  • Doba uchování: 10 let

Vedení registru dle zákona č. 159/2006 Sb., zákon o střetu zájmů

  • Účel zpracování: vedení Registru oznámení o činnostech, oznámení o majetku a oznámení o příjmech, darech a závazcích (dále jen "registr") dle zákona č. 159/2006 Sb. ,umožnění veřejné kontroly činnosti veřejných funkcionářů.
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje.
  • Kategorie subjektu údajů: dlouhodobě uvolnění členové zastupitelstva MČ Praha - Dolní Chabry, vedoucí zaměstnanci MČ Praha - Dolní Chabry
  • Kategorie příjemců údajů: každý, kdo v souladu se zákonem č. 159/2006 Sb., písemně požádá o nahlédnutí do registru, centrální registr.
  • Doba uchování: po dobu 5 let ode dne skončení výkonu funkce veřejného funkcionáře.

Výběrová řízení na obsazení volných pracovních míst

  • Účel zpracování: zajištování agendy výběrových řízení v souladu s ust. zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů.
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje, výpis z Rejstříku trestů, doklad o dosaženém vzdělání, lustračním osvědčení (u vedoucích funkcí).
  • Kategorie subjektu údajů: účastníci výběrových řízení.
  • Kategorie příjemců: ÚMČ Praha - Dolní Chabry , (členové výběrových komisí).
  • Doba uchování: po dobu trvání výběrového řízení.

Stížnosti a petice

  • Účel zpracování: za účelem vyřizování petic a stížností , podaných orgánum městské části Praha - Dolní Chabry a dle zákona č. 85/1990 Sb., o právu petičním, v platném znění.
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje podavatele stížnosti, případně jiné osobní údaje, pokud je podavatelé uvedou, adresní a identifikační údaje podavatele petice; jména, příjmení, kontaktní adresy členů petičního výboru; jména, příjmení, bydliště osob, uvedených pod peticí nebo na podpisovém archu, případně jiné osobní údaje, pokud je petenti uvedou.
  • Kategorie subjektu údajů: fyzické osoby.
  • Kategorie příjemců: ÚMČ Praha - Dolní Chabry , členové rady MČ Praha - Dolní Chabry případně další orgány dle obsahu stížnosti, nebo petice.
  • Doba uchování: dle „Spisového a skartačního řádu“ - 5 let .

Za stránku odpovídá: Miroslav Malina, starosta MČ Praha–Dolní Chabry
Poslední aktualizace: 17.1.2012

 

Zjk4MmI0Y