Letní provoz mateřských školek v roce 2022

V průběhu letních prázdnin budou v letošním roce otevřeny mateřské školy v Dolních Chabrech v odlišném režimu, než na který byli rodiče doposavad zvyklí. Výraznější změny však většina z nich jistě ocení, jelikož kapacity školek budou přes léto oproti minulosti navýšeny a rozšíří se také termíny provozu na celý červenec. Na stránkách jednotlivých mateřských škol jsou již zveřejněny podrobnosti včetně pokynů k registraci a platbě, která by měla proběhnout do 1. dubna 2022.

Letní provoz mateřských škol:

V termínu od 1. do 15. července 2022 budou pro děti otevřeny školky: MŠ Bílenecké náměstí a MŠ Chaberáček. V období začátku prázdnin je zájem rodičů o umístění dětí zpravidla největší, proto bude letos kapacita navýšena na otevřené dvě mateřské školy.

V termínu od 18. do 29. července 2022 bude pro děti otevřena MŠ Beranov a v MŠ Chaberáček bude v daném termínu probíhat příměstský tábor se zaměřením na angličtinu.

V termínu od 1. do 22. srpna 2022 budou všechny mateřské školy uzavřeny z důvodu čerpání dovolených všemi zaměstnanci a následující poslední prázdninový týden již začnou přípravy na nový školní rok, který začne 1. září 2022.

Odkazy na chaberské mateřské školy s informacemi o letním provozu:

Přidat komentář

Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.