Radnice Dolních Chaber ruší všechny akce

S maximálním ohledem na bezpečnost svých občanů a na základě dosavadních informací ruší radnice Městské části Praha-Dolní Chabry až do odvolání veškeré akce konané v Chaberském dvoře a organizované městkou částí.

Mimořádné opatření se týká Dvorečků, Kavárniček, zbývajících představení Březnového festivalu ochotnických divadel, Noci a Andersenem 2020 a sobotní Pohádky v knihovně, výletů Kulturní komise a Sociální komise, Besedy: Pražský okruh stále živé téma, Jarní bazárek, Vítání občánků a dalších plánovaných akcí v Chaberském dvoře.

Bereme vážně všechna opatření a prosíme, aby lidé dodržovali základní hygienická doporučení, stejně tak nařízení Ministerstva zdravotnictví pro každého, kdo se vrátí z Itálie do České republiky, aby se povinně ozval lékaři a následně strávil čtrnáct dní v karanténě. S ohledem na současnou situaci necháváme na každém, aby zvážit svou účast na ostatních akcích.

Situaci kolem nového koronaviru pečlivě sledujeme a na další vývoj budeme reagovat.

Důležité informace:

Praha zřizuje informační linku na čísle 800 100 991 pro obecné a technické dotazy ke koronaviru. Nenahrazuje linky hygieniků ani zdravotního ústavu.

Nařízení a doporučení Bezpečnostní rady hlavního města Prahy.

Mimořádné opatření – uzavření základních, středních a vysokých škol od 11. 3. 2020 a Mimořádné opatření – zákaz konání akcí nad 100 osob od 18 hodin dne 10. 3. 2020.

Vícejazyčný leták MZ ČR k onemocnění COVID-19.

Barbora Floriánová, starostka

Přidat komentář

Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.