Na radnici můžete darovat roušky nebo si obstarat, pokud ještě žádnou nemáte

Vítáme, že nosíte ochranné prostředky dýchacích cest. Je to důležité a chráníte tím nejen sebe, ale především své okolí. Děkujeme a vyzýváme i všechny ostatní, kteří tak doposavad nečiní, buďte prosím zodpovědní a zakrývejte si nos a ústa.

Jelikož z pražského magistrátu stále nedorazily žádné roušky, pomáháme si na radnici vlastní výrobou díky zaměstnankyním knihovny, které nám všem látkové roušky ušily. 

Každá ušitá rouška navíc je nyní na úřadě k dispozici pro každého, kdo nemá možnost si žádnou takovou sám vyrobit nebo obstarat jiným způsobem. V tomto na radnici uvítáme pomoc i všech ostatních, kteří ochranné pomůcky vyrábějí a mají jich o něco víc. Pokud se budete chtít o přebytečné roušky podělit, můžete kontaktovat naši radnici, stejně tak prosím pište vy, kteří ochranu úst a nosu poptáváte: dchabry@dchabry.cz. Rádi pomůžeme a zajistíme distribuci mezi potřebné.

Doma si prosím látkovou roušku sterilizujte například několikaminutovým vyvařením v hrnci s vařící vodou. Další návody naleznete na internetu.

Děkujeme, že pomáháte.

Vedení radnice
 

Přidat komentář

Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.