Knihovna a Kulturní centrum mají nové webové stránky

Pokud si chcete zarezervovat knihu nebo se třeba informovat o aktuální výstavě, máme pro vás zásadní novinku. Knihovna a Kulturní centrum Chaberský dvůr představují nové webové stránky!

Přehledný moderní web nabízí snadný a rychlý přístup k nejpodstatnějším informacím jak pro návštěvníky knihovny, tak pro účastníky Dvorečků, Kaváren nebo výstav a dalších akcí. Všechny záložky nového webu jsou logicky strukturované do dvou základních sekcí, v nichž v jednoduché formě nalezne každý vše potřebné. Hned z úvodní obrazovky se jedním kliknutím dostane čtenář do on-line katalogu místní knihovny, jejíž databáze v současné době čítá před sedm tisíc publikací a desítky audioknih nebo stolních her. Současně zde nedočkavý divák rychle nalezne kalendář probíhajících a plánovaných akcí v Kulturním centru.

Novinkou je také přizpůsobení webu handicapovaným občanům, tzv. „Handicap Friendly“. Šedé tlačítko vozíčkáře u pravé hrany stránky v mžiku rozbalí navigační lištu s možností snadno přizpůsobit zobrazované informace dle vlastních preferencí.

Web běží v systému WordPress a v následujících týdnech budeme ještě ladit některé drobnosti. Stránky jsou již ale plně funkční a můžete si je proto užívat společně s námi. Web naleznete na stávající adrese: www.kulturachaberskydvur.cz/. 
 

Přidat komentář

Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.