Dotazník k Strategickému plánu Dolních Chaber

Městská část pracuje na vyhotovení Strategického plánu pro Dolní Chabry. Důležitý dokument, který je nezbytnou součástí rozhodování každé zodpovědné samosprávy, jelikož pomůže stanovit priority dalšího rozvoje v městské části v dlouhodobějším časovém horizontu.

Formou dotazníku se můžete na budoucnosti Dolních Chaber přímo podílet a pomoci ke zlepšení stavu městské části. Snažíme se proto oslovit co nejširší okruh občanů a budeme velmi rádi, pokud přispějete svými názory a podněty. Strategický plán se buduje na desetiletí a cílem je celková prosperita naší městské části.

Vyplnění dotazníku vám zabere pět až deset minut. Naleznete v něm kromě úvodní části přes čtyřicet otázek vztahujících se ke spokojenosti s veřejným prostorem a službami v Dolních Chabrech, na které lze odpovědět známkováním jako ve škole. Zajímá nás také, jak hodnotíte informovanost o dění v městské části nebo práci na místním úřadě. V závěru můžete navrhnout pořadí priorit a konkrétní iniciativy, které by pro městskou část mohly být nejpřínosnější.

ON-LINE DOTAZNÍK NALEZNETE ZDE

Případně můžete vyplněný dotazník  odevzdat osobně, do 28.5.2021, na podatelně městské části Praha-Dolních Chabry, a to v úředních hodinách v pondělí a ve středu 7:45-12:00  13:00-17:45 hodin.

DOTAZNÍK PRO TISK.= PDF

 

Přidat komentář

Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.