Zapojte se do uliční slavnosti Zažít město jinak 2021

Po letních prázdninách se můžeme opět těšit na celorepublikovou akci Zažít město jinak. Letos sousedské slavnosti proběhnou v sobotu 18. září 2021 s tématem Návod k sestavení.

Naše radnice je v Dolních Chabrech znovu hlavním organizátorem. Počítáme se zapojením jak sportovních a kulturních spolků a oblíbených podniků, tak především s vámi, jednotlivými Chaberáky.

Pomozte nám vytvořit ten nejlepší program. Uvítáme od vás jakýkoliv nápad, jak ozvláštnit veřejný prostor a vnímat ho jinak, než je obvyklé. Dejte nám vědět do 15. července na e-mailovou adresu: dchabry@dchabry.cz, do předmětu uveďte ZMJ. Na vaše nápady se moc těšíme, případné formality už vyřídíme za vás.

Jednotlivé lokality si za podpory městské části vytvoří vlastní aktivity, které pak budou prostřednictvím radnice propojeny venkovní hrou o zajímavé ceny. Naším cílem je podpořit setkávání občanů a jejich zapojení do veřejného života v městské části. K populární události se přidává rok od roku více lidí. Buďte mezi nimi a pojďte do toho s námi!

Přidat komentář

Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.