Slovo starostky říjen 2022

Milí Chaberáci, 
říjnové vydání Zpravodaje čekalo na výsledky voleb. K volbám vás z celkového počtu voličů přišlo celých 57,46 %. Průměrná účast v Praze byla 43,91 %. Chabry jsou prostě skvělý a angažovaný rajón, říkám to všude a jsem jeho hrdým správcem.
Tímto bych moc ráda poděkovala nejen za vysokou účast ve volbách, ale i za důvěru projevenou našemu uskupení, které se stalo vítězem voleb. Věřím, že brzy sestavíme koalici, díky které budeme moci pokračovat v započaté práci pro Chabry. 
Rada městské části stejně jako vedení městské části funguje v původním složení dále až do ustavujícího zastupitelstva. Ustavující zastupitelstvo složené z nově zvolených zastupitelů zvolí novou radu, starostu a členy výborů a bude se konat kolem poloviny října.
V současné době plné zdražování potravin a zboží a nárůstu cen energií se mnozí mohli dostat do tíživé životní situace. Jsem ráda, že Praha schválila finanční pomoc Pražanům, o kterou mohou žádat prostřednictvím školy a školek. Podpora je v podobě prominutí vybraných úplat na stravné, školné, zájmovou činnost nebo možnosti nepřímo čerpat z fondu solidarity. Neváhejte si o pomoc požádat. Více informací naleznete v článku níže.
Začátkem října se můžete přihlásit na vítání občánků. Na slavnostním vyhlášení v Klementinu se také dozvíme, jak dopadla naše knihovna v soutěži o knihovnu roku.
Krásný říjen přeji

Vaše KŠŠ

Přidat komentář

Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.