Dubnová kroková výzva je tu! Přihlaste se za Chabry

Dny se prodlužují a venkovní teplota stoupá. Ideální čas na pravidelné procházky do Draháně, Ďáblického nebo Čimického háje či ještě někam dál. Po půl roce zde máme opět oblíbenou výzvu 10 000 kroků, do které se může zapojit jednoduše každý z vás.

Motivujte se k pravidelné aktivitě, zapisujte ušlé či naběhané kilometry, podpořte městskou část v soutěži obcí a navíc můžete závodit s přáteli a dalšími Chaberáky o to, kdo za pohyb získá víc bodů. Účastnit se mohou jednotlivci (od šesti let), týmy – nejlépe mezigenerační, partneři, firmy i školy. Do Dubnové výzvy se přihlásíte od 1. března 2023 na www.desettisickroku.cz, kde také naleznete veškeré informace o projektu včetně pravidel.

Ve svém profilu si po registraci můžete opět zvolit svou osobní výzvu, tedy zvířátko symbolizující ideální denní vzdálenost, kterou budete chtít pravidelně překonávat – od jednoho želvího kilometru denně po třicet kilometrů sobích. A evidence kroků už je možná i synchronizací s chytrými hodinkami! 

Dolní Chabry jsou navíc partnerským městem výzvy. První tři v ženské a mužské kategorii a první tým s největším počtem bodů budou odměněni. 

Přidat komentář

Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.