Zástupkyně radnice se sešly s Policií ČR kvůli zvýšení bezpečnosti

V pátek 20. října 2023 dopoledne proběhla schůzka k bezpečnosti v městské části se zástupci Policie ČR z Místního oddělení Bohnice. Za radnici se zúčastnily starostka Kateřina Šilhová Šafránková a radní Radka Mlynárová. Předmětem jednání byla bezpečnost Dolních Chabrech a také nastavení preventivního programu v podobě užitečných přednášek Policie ČR pro žactvo a mladistvé.

V průběhu setkání byla řešena také aktuální témata, z nichž některá trápí mnoho občanů, jako jsou problematické osoby přijíždějící do Chaber nočními spoji autobusové linky, bezpečnost v okolí školy nebo situace kolem ubytoven.

Na základě policejních údajů bylo vyhodnoceno, že Dolní Chabry stále patří mezi velmi bezpečné městské části s minimálním rozšířením kriminality. Zástupci policie přesto apelovali na obezřetnost a osobní bezpečnost při zabezpečování vlastních objektů a majetku. Především by se lidé neměli obávat hlásit i byť jen podezření na nekalou činnost. Ze strany policie pak byl v městské části přislíben častější dohled policejním vozem.

Přidat komentář

Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.